Smørcrem
Jeg har fundet denne opskrift som ikke smager af smør...
500 g lurpak den smørbar (Blødt)
500 g flormelis
2 tsk. vanilliesukker
et par dreber vanillieessens efter smag
Rør det hele sammen og det er klar til brug med det samme.
Peanut butter frosting1 pakke smør
2,5 dl jordnøddesmør, den cremede variant
5 dl. Kakao
8 dl. Flormelis
2,5 dl. Vand
Pisk smør og jordnøddesmør med vand og tilsæt sukker lidt efter lidt. Tilsæt til sidst kakao. Der skal muligvis mere vand i hvis det bliver meget tykt - jeg plejer at tilsætte dobbelt vand.
Vanilla smørcreme250 gram smør
2 liter flormelis (cirka to pakker tror jeg, har ikke fået vejet det af)
Mælk efter behov
Vanilla paste - det der ægte vanille dims.
Pisk det hele godt sammen og tilsæt vanille. Tilsæt mælk efter behov.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar